2023 και ο Ελληνισμός πλέον Διώκεται από τον Βορρά, την Ανατολή, την Δύση, τον Νότο αλλά και εκ των ΈΣΩ σε προσωπικό επίπεδο!

Posted by Οὖτις on Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2023

Αρκεί να φοράς την φανέλα ενός ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ για να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα και να σε σκοτώσουν στην Ελλάδα της "Ευρώπης των Εθνών".

 

    Σωτήριο έτος 2023 χρόνια μετά την Γέννηση του Ιησού Χριστού και 3 χρόνια μετά το 2020 τα εκατό 100 ευρώ πρόστιμο δεν έχουν καταργηθεί για όσους άνω των 60 αρνήθηκαν να γίνουν τα πειραματόζωα της σπείρας του έξω από εδώ που μαστίζει την Ελλάδα αλλά και τον Δυτικό Κόσμο τα τελευταία 819 χρόνια (ναι από το 1204 και την πρώτη και ποιο καταστροφική Άλωση της Κωνσταντινούπολης, με κάποιες διακοπές πάντα ευτυχώς).


    Οι Ουστάσα, Ουστάσοι ή Ουστάσι, όπως και να λέγονται οι Κροάτες & φίλοι των ΝΑΖΙ που όπως μας λένε οι φίλτατοι Ακαδημαϊκοί 👇 ότι σκότωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή επειδή φορούσε την φανέλα του Δικεφάλου αετού της ΑΕΚ, δεν είναι μόνο φίλοι των ΝΑΖΙ αλλά και μιας μερίδας της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ με στρατιωτική πειθαρχία με το όνομα Ιησουίτες. Περισσότερα στο βιβλίο για την Δράση τους (εδώ) , (εδώ) & (εδώ) το ευχαριστώ τους (τι λέει οτι είναι ο μεσαίος στην 1η φωτογραφία? bingo) στον Αρχιτέκτονα των 100 ευρώ Προστίμου προς όσους Έλληνες δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς για την Υποχρεωτική... "Υγεία" τους.
 

     
 
 
    Οι Ιησουίτες (ΤΆΓΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ) ήταν αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία της Καθολικής εκκλησίας επί εποχής ΧΊΤΛΕΡ στην Γερμανία αρχικά και σε όλη την Ευρώπη ακολούθως και δυστυχώς για τους υπόλοιπους Χριστιανούς συμπεριλαμβανομένων και των λοιπών Καθολικών που δεν συνεργάστηκαν μαζί τους συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν και πολύ χριστιανικών πεποιθήσεων. Μας τα λέει η wikipedia (εδώ) αλλά μας τα λέει μισά ως προς το τι σόι Καθολικοί ήταν αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία της Ναζιστικής Καθολικής Εκκλησίας όταν έβγαλαν από την μέση τους Αρχηγούς της επίσημης Γερμανικής Καθολικής Εκκλησίας της εποχής αν δεν κάνει και ξέπλυμα κιόλας βαφτίζοντας Ιησουίτες κληρικούς κάποιους κανονικούς κληρικούς που διώχτηκαν.
 


    Όποιος έχει διαβάσει τον όρκο των Ιησουιτών ανατριχιάζει με όσα γράφονται εκεί μέσα και γιαυτό τον λόγο δεν τον ανεβάζω ούτε τον μεταφράζω γιατί αφενός είναι (δυσεύρετος) & θέλω να αποφύγω να στραφούν τα βλέμματα της μάζας στο ιστολογιο μου (να γιατί δεν έχω rss) και αφετέρου είναι το ποιο διαβολικό κείμενο που έχω διαβάσει ποτέ στην ζωή μου και δεν θέλω επ' ουδενί να γίνω φορέας διάδοσής του!

    Μπορεί να μην θέλω να ανεβάσω τον όρκο των Ιησουιτών αλλά μπορώ να τον περιγράψω με μια πρόταση κιόλας. "Όσοι είναι ταγμένοι στο Τάγμα των Ιησουιτών υπηρετούν τον 1ον τους και πρέπει να είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα υπέρ αυτού, καλό ή... κακό, το οποιοδήποτε κακό!" όπως το να σκοτώσουν τα αγέννητα μωρά μέσα στην μήτρα της μάνας τους (ναι το λέει ακριβώς ετσι!). Έτσι βγάζει νόημα να ακούγεται το Heil Hitler από το στόμα του ίδιου του Χίτλερ που κάποιες ταινίες το διακωμωδούσαν ως σάτιρα ενώ ήταν η πραγματικότητα της απόλυτης έπαρσης & υποταγής υπέρ του 1ου τους κάτι που οι Χριστιανοί ξέρουμε ότι είναι το εκ διαμέτρου αντίθετο της ταπεινότητας που διακατέχει το σύνολο των πραγματικών πιστών & μοναχών του Χριστιανισμού.


    Το τραγικότερο όλων είναι να αποφασίσουμε να διαχωρίσουμε τα ιστορικά γεγονότα μεταξύ τους. Σαν να λέμε ότι τα μνημόνια δεν έφεραν την Δυστυχία στους Έλληνες αλλά την ευκαιρία για να γνωρίσουν οι νέοι μας νέους τόπους (αρχικά έφυγε το 7%+ του ενεργού πληθυσμού μετανάστες τα 2 πρώτα χρόνια = 700.000+ Ελληνες) αλλά & ότι η μετανάστευση των Ελλήνων ήταν ένα τυχαίο γεγονός... όπως τυχαίο γεγονός είναι παραδείγματός χάριν ότι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ συμβολίζει την Ελληνικότητα μιας εκ των ποιο μακροχρόνιων (λαμπρή δεν θα την έλεγα, δεν είμαι θαυμαστής της άλλωστε) Αυτοκρατοριών που γνώρισε η γνωστή ανθρώπινη ιστορία, το Βυζάντιο που οι ισχυρότεροι αυτού το κόσμου σήμερα ξέρουν ότι αν θέλουν να την ξαναδημιουργήσουν πρέπει να επιλέξουν πάλι το ίδιο σημείο που είναι το Κεντρικότερο Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά σημείο του Πλανήτη (Κωνσταντινούπολη). 
 
 
    Η σειρά (foundation) που παίζεται τώρα είναι θα έλεγα ένα διαστημικό πιστό αντίγραφο του Βυζαντίου 12000 χρόνων! Τυχαίο? Δεν νομίζω!
 
 
    Όμως καλά θα κάνετε να ξέρετε ότι το νέο Βυζάντιο που ονειρεύονται οι Ιησουίτες-Ναζί** έχει ως εχθρούς εξ αρχής τους Κύριους ιδιοκτήτες του Παλιού Βυζαντίου που δεν είναι άλλοι από τους... Έλληνες! Τους ήδη ζώντες αλλά και τους αγέννητους Έλληνες!

  Το είχε πει ο Στρατηγός Αυφαντής 👇 ότι οι ισχυρότεροι οικονομικά αυτήν την στιγμή στον Κόσμο (ελέγχουν Κράτη αλλά και... "Ενώσεις" και είχε πει ότι τους γνώριζε) ότι θέλουν να στέψουν τα παιδιά τους Βασιλιάδες στην Κωνσταντινούπολη και δυστυχώς για εμάς οι ισχυρότεροι στον κόσμο είναι πίσω από την Χρεοκοπία μας το 2010, τους 2 πρωτογενείς καρκίνους του Χριστόδουλου και όλα όσα ζούμε & θα ζήσουμε αν δεν καταλάβουμε αρχικά ποιοι είναι πίσω από τα δεινά της Ελλάδας και των Ελλήνων!
 
 


 
 
     Όμως με τους Έλληνες να τους θυμίζουν ότι έχουμε κληρονομικό μερίδιο, καλό κουράγιο... ίσως γιαυτό η μόνη τους έννοια είναι να εφησυχάζουν τις Ελληνίδες που δεν κάνουν νέες παιδιά (κοπελιές μετά τα 35 τέλος με φυσικό τρόπο), οι νέοι Έλληνες να μην έχουν δουλειά και ΓΗ για να προκόψουν στην ζωή τους και όλοι μαζί να μην έχουμε καλή υγεία? Όλα είναι πιθανά πλέον.


    Έτσι φίλτατοι ονειροπόλοι Φιλο-Ευρωπαιστες (αλήθεια τι διαφορετικό έκανε ο Χίτλερ από την σημερινή ΕΕ?), ενδεικτικό το μεμε που χρησιμοποίησαν οι Αγγλοι για να πετύχουν το Brexit & το πέτυχαν στο τέλος!


 
 
Φιλο-Ουμανιστες κλπ φίλοι του ανθρώπου γενικότερα καλείστε να προσγειωθείτε άμεσα στην ΓΗ και να καταλάβετε ότι ούτε οι 2 πρωτογενείς καρκίνοι του Μακαριστού Χριστόδουλου το 2007 ήταν τυχαίοι (η δηλητηρίαση είναι μέρος του όρκου τους άλλωστε!), ούτε ότι μόνο οι Έλληνες πτωχεύσαμε 2 χρόνια μετά κιόλας την κρίση του 2008 όταν όλα τα κράτη είχαν και έχουν ΧΡΕΟΣ άνω του 100% (128% έχει εδώ και 3 χρόνια, όχι 116% που είχαμε εμείς το 2010 και δεν μιλάει κανείς Έλληνας οικονομολόγος για την εξόφθαλμη αδικία εις βάρος μας το 2010), 
 

 
 
 
ούτε ότι όλοι όσοι κρατάνε τα κλειδιά του Δυτικού πολιτισμού (καλύτερα να μην πω ονόματα, αλλά όποιον και να σκεφτήκατε σε θέση αρχηγού, ναι... ) έχουν σπουδάσει σε Καθολικά Σχολεία όμως... Ιησουιτών, όχι τα απλά, και φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαία δολοφονία του φίλαθλου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινούπολης από ένα τάγμα των Ουστασα που μπήκαν στην Ελλάδα από τα Σύνορα την διέσχισαν ανενόχλητοι και εκτέλεσαν τις οδηγίες που είχαν πάρει από αυτούς που θέλουν να φτιάξουν το Νέο Βυζάντιο χωρίς... τουςΈλληνες φυσικά αλλά με την Άδεια Ελλήνων*!


    Και γι αυτούς που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη γνώση επί του τι ακριβώς φταίει και λένε ότι είναι η τρίτη επίσημη θρησκεία της Δύσης από πίσω, θα συμφωνήσω ότι ναι μεν έχουν σχέση με τον γάιδαρο αφού είναι οι ΕΠΊΣΗΜΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ από την εποχή του Καρλομαγνου, (καταλαβαίνεις τώρα γιατί το βραβείο του πρώτου προέδρου της ΕΕ μετονομάστηκε σε Καρλομαγνου?) αλλά δυστυχώς είναι το Σαμάρι του... γιατί αυτοί ναι μεν με απόφαση του Καρλομαγνου διαχειρίζονται τα χρήματα αλλά δεν έχουν τους Τίτλους Ιδιοκτησίας της ΓΗΣ, ούτε τον ΧΡΥΣΟ όπως έχουν οι αρχαιότερες οργανώσεις στον κόσμο που είναι οι απανταχού Εκκλησίες, συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μας της Ορθόδοξης που κάποιοι έχουν αποτιμήσει την περιουσία της σε κάμποσα τετράκις (δηλαδή χιλιάδες χιλιάδων ΔΙΣ) όταν επέτρεψε να μας πτωχεύσουν για 60 ΔΙΣ το 2010!
 
   Για το τέλος άφησα όλο το σχέδιο της από δεκαετίες πτώχευσης μας του 2010 όπως πολύ σωστά περιέγραψε πάλι ο Στρατηγός👇καταθέτοντας από μνήμης κιόλας τους Νόμους με τους οποίους οι Ιησουιτες-Ναζι που ελέγχουν ανοιχτά πλέον & τον Δυτικό κόσμο με την αλλοίωση του αποτελέσματός στις εκλογές στην άλλη πλευρά του ατλαντικού το 2020.

 
 
    Δυστυχώς οι ιησουιτες-ΝΑΖΙ είναι αθέατοι θαυμαστές του Έξω από εδώ & ελέγχουν & τις 3 θρησκείες είτε καταλαμβάνοντας την εξουσία είτε με μυστικές οργανώσεις, είτε βάζοντας τους μεν να σκοτώνονται με τους δε και οι ίδιοι στέλνουν τα τάγματα τους κατευθείαν στην καρδιά του μεγαλύτερου εχθρού τους ιστορικά που δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες απόγονους του Βυζαντίου που οι ίδιοι φρόντισαν να ξεριζώσουν βάζοντας τους κομμουνιστές μπολσεβίκους και τους τσέτες του Κεμαλ. (δείτε το κόκκινο ποτάμι αν δεν το έχετε δει εδώ) να σφάξουν τους Έλληνες του Πόντου στην Μικρασιατική Καταστροφή αρχικά και άλλες δυο φορές με τα πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης (εδω).
 
    Να γιατί έπρεπε να φύγει από την μέση ο Χριστόδουλος. Αν δεν την έχετε δει την τελευταία δημόσια ομιλία του👇, δείτε την και όταν την δείτε θα καταλάβετε γιατί ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους. Σχέδια που τα ζήσαμε ήδη και οδηγούμαστε προς το ηρωικό φινάλε ο καθένας μόνος του & ίσως συλλογικά ως χώρα να οδηγούμαστε σε διάσπαση 4 μερών μετά τις αλλαγές που έγιναν στα Στρατόπεδα και στους Σχηματισμούς που συρρικνώθηκαν όλα προς το κέντρο με πρόσχημα τα μνημόνια που ήρθαν από... έξω!




    Ο κυριότερος εχθρός των Ελλήνων ιστορικά πάντα ήταν οι ίδιοι οι Έλληνες, μετά το 2010 συμπεριλήφθηκαν και οι *Ιησουίτες-Ναζί Έλληνες & μη Έλληνες ( περισσότερα εδώ.)


    Θα κλείσω το κύριο μέρος του άρθρου πριν πάω στον επίλογο με το τι θέλουν για να καταλάβουν όλοι όσοι διαβάζουν ότι τώρα αρχίζει ο μεγάλος διωγμός των Ελλήνων από το Ανθελληνικό Κράτος που κάνει τα στραβά μάτια ώστε να εγκληματήσει σύσσωμο ένα τάγμα ΝΑΖΙ εντός Ελληνικού εδάφους.


    Θέλουν να φτιάξουν μια Παγκόσμια Αυτοκρατορία, την ονομάζουν Νέα Τάξη Πραγμάτων επί Δεκαετίες κιόλας γιατί είναι απλά ηλίθιοι όχι μόνο θαυμαστές του Έξω από εδώ και μας θεωρούν πράγματα***. Θέλουν το δικό τους Βυζάντιο στο ίδιο σημείο που είναι η Σημερινή Κωνσταντινούπολη χρησιμοποιώντας την τεχνολογία στην οποία έχουν επενδύσει ώστε να πετύχουν αιώνια ζωή του Αυτοκράτορα τους (του 1ου, όπως είδατε πιο πριν ότι είναι κύριο συστατικό της Ιδεολογίας των Ιησουιτων-Ναζι) (όπως ακριβώς στο foundation), εξαφάνιση όλων των Ελλήνων είτε με υπογεννητικότητα, είτε με τεχνικές μεθόδους (χρεοκοπίες, δυστυχία, υπερφορολόγηση,μετανάστευση κλπ) ώστε να μην υπάρχει αυτό που λέμε ... Νόμιμος Κληρονόμος στο μέλλον, είτε ακόμα και με αλλαγή ταυτότητας π.χ. να είναι κάποιος Έλληνας αλλά να ντρέπεται να το πει γιατί το να είναι Ευρωπαίος πχ θα ήταν ευνοϊκότερο (στις νέες ταυτότητες που έρχονται θα τα δείτε όλα αυτά). Θέλουν τον κατακερματισμό της Ελλάδας (να γιατί υπονόμευσαν τόσο πολύ το κίνημα της Ένωσης με την Κύπρο στο παρελθόν) και θέλουν όλους τους Έλληνες πειθήνια όργανά τους και να μας ελέγχουν πλήρως!


Αυτοί φυσικά μπορεί να θέλουν το οτιδήποτε, ο ΘΕΟΣ των Ελλήνων όμως πάλι, μπορεί να έχει άλλη άποψη.


υ.γ. Γιαυτό τα μάτια σας 14 όσοι υποστηρίζετε τις ομάδες με τον Δικέφαλο Αετό (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κλπ). Οι ορκισμένοι εχθροί σας είναι τα κατακάθια του ανθρώπινου γένους & αιώνιοι εχθροί μας αλλά δυστυχώς αυτήν την στιγμή έχουν τα ηνία των κρατών στον Δυτικό Κόσμο!

     Αυτοί ονειρεύονται να μας εξαφανίσουν (με 100 ευρώ πρόστιμο, με μνημόνια, αποστρατιωτικοποιήσεις περιοχών, στρατοπέδων και νησιών, υποχρεωτικότητες, πλειστηριασμούς, τα ΟΧΙ να τα κάνουν ΝΑΙ, πισώπλατα μαχαιριές, υπερτιμολογήσεις βασικών ειδών κατανάλωσης, αντισυνταγματικούς Νόμους, κλπ κλπ) εμείς θα τους χαρίσουμε την δημόσια κατακραυγή, την δημόσια αφύπνιση και θα τους στείλουμε να έχουν το τέλος που τους αξίζει μετά από... Δίκη στην αιωνιότητα της Ιστορίας στην οποία δυστυχώς μπορεί να λείπει ... πάλι ο 1ος στην Τάξη Ιησουιτης**-Ναζι που από το 2013 είναι αυτός που τους διοικεί όλους για 1η φορά στην Ιστορία του Καθολικισμού & φυσικά έχει αποδείξει ότι έχει άριστες σχέσεις με όσους μας κυβέρνησαν μετά τα μνημόνια!!! (εδώ) & (εδώ) αλλά και (εδώ) τα υπογλώσσια!



*** και για να γελάσετε με τα χάλια τους & αυτά που σχεδιάζουν για εμάς αφήνω εδώ το προφητικό σκετς του τζιμάκου που είχε προφητεύσει ότι θέλουν τα πράγματα να είμαστε εμείς και αυτοί θα ορίζουν τα πάντα, εκτός από την υποχρεωτική... "ΥΓΕΙΑ" μας, την ΓΕΝΝΗΣΗ μας αλλά και τον ΘΑΝΑΤΟ μας! Αυτός δεν είναι ο πυρήνας της ιδεολογίας των ΝΑΖΙ άλλωστε? Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!


Ψάξε στο Blog. (με τονισμό)